BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Rundreise i Florida med stopp i New York

Fra storbyens puls til karibiske rytmer på østkysten

15 dager fra 9.795,-

Rundreise i Florida med stopp i New York

15 dager fra 9.795,-

Få det beste fra to verdener

På denne turen får dere det beste fra to amerikanske verdener; storbyen over alle storbyer, New York, og det tropiske ferieparadiset Florida. Vi foreslår at dere starter med noen dager i byen som aldri sover, og får kjent litt på hvorfor man kaller den det. Fortsett reisa under Floridas sol, der lange strender og deilig mat venter på å bli inntatt i feriebyen Fort Lauderdale, golfhovedstaden Naples, tropeøyene i Florida Keys og storbyen Miami.

Reiseplanen under er ikke fastlagt, men kan tilpasses etter ønskene deres.

Foreslått reiseplan
DAG 1 - 4: NEW YORK

New YorkTuren starter i New York, “The Big Apple”, byen som aldri sover. Den ikoniske storbyen har så uendelig mye å by på at ingen ferie er lang nok til å oppleve alt. Men på fire dager kan dere få et godt inntrykk av den og få mange opplevelser med i bagasjen.

Hvis dere aldri har vært i New York før, venter alle de klassiske attraksjonene på dere. Times Square, Frihetsgudinna, Central Park, Empire State Building og Brooklyn Bridge er bare en handfull av de viktigste tingene man bør få med seg på en tur til New York.

Hvis dere har vært i New York før, så vil dere vite at man fint kan gjøre alt det her om igjen. Men dere kan også finne hundrevis av nye ting å gjøre. Besøk for eksempel det verdenskjente museet MoMa, som alltid har spennende kunstutstillinger, utforsk de hippe områdene i Brooklyn, gå til gospelkonsert i Harlem eller besøk det rørende 9/11 Memorial & Museum ved siden av det nye World Trade Center-tårnet.

Dere har et hav av shoppingmuligheter i New York hvis dere har lyst til å bruke litt tid på det. Gå i de enorme luksusbutikkene på glamorøse Fifth Avenue, stikk innom originale bruktbutikker i Williamsburg eller besøk de store outletene litt utenfor byen.

Det er helt opp til dere hvordan dere vil tilbringe tiden. Vi kommer gjerne med gode råd og hjelper dere med å booke aktiviteter.

Fra New York kan dere fly til Fort Lauderdale i Florida (3 timer)

DAG 4 – 6: FORT LAUDERDALE

Så går turen videre til Florida, der vi foreslår at dere starter med to netter i ferieparadiset Fort Lauderdale. Byen er stor og moderne, men også sjarmerende på grunn av de mange kanalene som har gitt den kallenavnet «USAs Venezia». Med en gjennomsnittstemperatur på 25-32 grader er været perfekt til et par avslappende dager etter storbyens pes.

Dere kan nyte varmen på den lange, brede sandstranda, der palmetrær og parasoller står på rekke, og spasere en tur på den hyggelige strandpromenaden. Dra inn og se byens store kanalnett, der det ligger flotte seilbåter og store luksushus. Besøk også hovedgata Las Olas Boulevard, der dere finner hyggelige kafeer, butikker og liv.

Hvis dere vil ha en seriøs shopping-runde, kan dere kjøre 25 kilometer fra stranda til Sawgrass Mills, som så å si er en hel by av outlet-butikker med alle de kjente merkevarene til nedsatte priser.

Herfra foreslår vi at dere kjører til Naples (170 km/110 mil – 1,5 time)

DAG 6 – 9: NAPLES

I Naples kan dere oppleve en annen Florida-favoritt blant både amerikanere og turister som leter etter sol, varme og ren livsnytelse. Her finner dere flotte strender som ligger ut til Mexicogolfen, en by som har alt du trenger på ferien din, og ikke minst et hav av golfbaner.

Naples har utropt seg selv til «Golf Capital of the World» og har rundt 90 golfbaner i området. Så hvis det er noe for dere, så har dere mange muligheter til å ta en runde golf under Floridas strålende sol på de velholdte luksusbanene til alle nivåer. Reisekonsulenten deres kan hjelpe dere med booking av avgangstid og leie av utstyr.

Hvis dere er mer interessert i natur og ville dyr, er det ikke langt til det store sumpområdet i Everglades National Park, som absolutt er verdt et besøk. Her kan dere ta en guida båttur gjennom sumpen og komme helt tett på ville alligatorer – dere kan til og med få lov til å ta på en baby-alligator. Man ser også ofte slanger og eksotiske fugler her ute, og dere har mulighet til å komme inn og se en mann bryte med en alligator.

Fra Naples kan dere kjøre til Key Largo (280 km/170 mil – 3 timer)

DAG 9 – 10: KEY LARGO

Etter å ha sett Floridas øst- og vestkyst har tiden kommet for å oppleve Florida Keys i sør. Øygruppa består av flere enn 100 små øyer som ligger på linje ute i vannet. Den første øya er Key Largo, som vi foreslår at du tilbringer to dager i, for å kunne nyte de fine, hvite sandstrendene og den tropiske naturen fullt ut.

Her er det massevis å gjøre når dere har fått nok av å ligge på stranda. Det meste foregår på eller under vann i John Pennekamp Coral Reef State Park, som er en undersjøisk nasjonalpark rundt Key Largo. Her er det et livlig korallrev fullt av fisk og planter som man ikke kan se mange andre steder i verden. Det er til og med en statue av Jesus under vann her, den såkalte Christ of the Deep, som er en 262 cm høy bronsefigur som har stått på havets bunn siden 1965.

Alt dette kan du oppleve med snorkel på i det rene vannet. Dere kan også dykke, ta en seiltur i en båt med glassbunn eller padle kajakk inn i mangroveskogen for å se det eksotiske livet over vann.

Herfra kan dere kjøre på Overseas Highway til Key West (150 km/90 mil – 2 timer)

DAG 10 - 12: KEY WEST

Selve kjøreturen til Key West er halvdelen av opplevelsen når man reiser til Florida Keys. Her kjører dere på den berømte Overseas Highway, som forbinder alle øyene på en 200 kilometer lang strekning med vei og broer som har vann på begge sidene. Det er et vakkert syn og en ganske spesiell opplevelse å kjøre midt ute på havet – det burde dere glede dere til.

Men turen er langt fra den eneste grunnen til å kjøre til Key West. Når dere kommer fram til den siste øya i rekka venter en stemningsfylt by, som byr på kultur, severdigheter, god mat og fantastiske solnedganger. Dere kan også ligge på stranda her, men dere kan også se noen av Key Wests klassiske attraksjoner. Stikk for eksempel innom Ernest Hemingways gamle hus, eller ta et bilde ved landemerket Southernmost Point Bouy, som markerer USAs sørligste punkt (bortsett fra Hawaii).

Herfra kan dere kjøre tilbake på Overseas Highway til Miami (270 km/ 160 mil – 3,5 timer)

DAG 12 - 15: MIAMI

Som en avslutning på reisa foreslår vi at dere har tre overnattinger i Miami, slik at dere når å oppleve den kjente byen, der strand og storby smelter sammen i en unik miks. Her anbefaler vi dere å bo i Miami Beach; strandbyen som ligger ute på en tange utenfor fastlandet. Det er her dere finner alt det Miami er mest kjent for: den lange stranda med massevis av liv, Ocean Drive full av luksuriøse hoteller og restauranter og de pastellfarga bygningene i art deco-stil.

Alt er mulig i Miami, så uansett om dere vil nyte de siste dagene ved vannet, fylle kofferten med nye klær, spise god mat, feste hele natten, se en amerikansk fotballkamp med Miami Dolphins eller besøke byens morsomme bydeler, som for eksempel Little Havana, så kan dere det. Vi hjelper dere gjerne med å arrangere aktiviteter til den perfekte avslutningen på den perfekte ferien.

Fra Miami kan dere fly hjem til Norge.

Prisoversikt
Sesong
Måneder
Lengde
Pris
Vår mar. – mai 15 dager fra 9.795,- per person
Sommer jun. – aug. 15 dager fra 13.295,- per person
Høst sep. – nov. 15 dager fra 10.495,- per person
Vinter des. – feb. 15 dager fra 9.995,- per person

Alle priser er per person ved 2 voksne og 2 barn (under 12 år) i samme hotellrom.
Rabatt ved barn under 12 år og større grupper.
Ved høytider og helligdager bør man forvente en høyere pris enn fremvist.

Reisens innhold
 • Fly med forpleining og bagasje
 • Mellomklassehoteller
 • Innenriksfly: New York – Miami
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, frie kilometere og skatter
 • Reiseforsikring
 • Avbestillingsforsikring
 • Resort-avgifter (kan forekomme på enkelte hoteller)

Våra reiseforslag

Prisoversikt

Sesong
Måneder
Lengde
Pris
Vår mar. – mai 15 dager fra 9.795,- per person
Sommer jun. – aug. 15 dager fra 13.295,- per person
Høst sep. – nov. 15 dager fra 10.495,- per person
Vinter des. – feb. 15 dager fra 9.995,- per person

Alle priser er per person ved 2 voksne og 2 barn (under 12 år) i samme hotellrom.
Rabatt ved barn under 12 år og større grupper.
Ved høytider og helligdager bør man forvente en høyere pris enn fremvist.

Reisens innhold
 • Fly med forpleining og bagasje
 • Mellomklassehoteller
 • Innenriksfly: New York – Miami
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, frie kilometere og skatter
 • Reiseforsikring
 • Avbestillingsforsikring
 • Resort-avgifter (kan forekomme på enkelte hoteller)
Bestill et uforpliktende tilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.