BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til Naples

Sofistikert badeferie, Everglades og golfparadis

Reiser til Naples

Dra på en aktiv badeferie i golfhovedstaden med det deilige klimaet

Naples er en liten by som ligger vakkert plassert ut mot Mexicogolfen på vestkysten av Florida. Her bor det bare rundt 20.000 mennesker, men mange flere turister besøker byen hvert år – og mange av dem kommer tilbake igjen og igjen.

Det er fullt forståelig, for en tur til Naples har noe for enhver, uansett om du er ung eller gammel. Byen ligger langs Floridas sørvestlige kyst, i nærheten av både Everglades National Park, hundrevis av golfbaner og utrolig vakre kyster.

Fakta om Naples
  • Ingbyggertall: 21.800
  • Tidsforskjell: -6 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nei, opp til 90 dager
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve i Naples

Det er alltid deilig vær på paradiskysten

Da Naples ble grunnlagt på 1880-tallet oppkalte man den etter den søritalienske byen Napoli på grunn av det gode været og de flotte strendene. Og selv søritalienerne vil være misunnelige på antallet solskinnstimer her. Dette, og de eksotiske omgivelsene, gjør Naples og området rundt perfekt for deilige badeferier. Det er også derfor denne delen av Floridas kyst har fått kallenavnet Paradise Coast.

Hvis du også har lyst til at det skal skje litt på badeferien, er det fint å ha Naples som base. Her kan dere både nyte paradiskysten og selve byen, som er uspolert og stilfull med gamle bygninger, gode restauranter, flere private villaer enn store hoteller, og som byr på eksklusiv shopping. Hvis du heller vil ha følelsen av å være på et resort, har du muligheten til det på den nærliggende øya Marco Island. Her er det de kritthvite strendene og de flotte hotellene som preger bildet – og det ser ikke feil ut.

Reiser til Naples

Et hav av golfbaner

Naples har utviklet seg til å bli et sant mekka for golfspillere – både for profesjonelle og for dem som spiller på hobbybasis. Det finnes flere enn 80 turneringsbaner her, og området har enda flere vanlige baner. Det er altså gode muligheter for å få med seg en turnering eller spille selv på en reise til byen. Og det foregår til og med i frodige, grønne omgivelser og strålende sol. Det finnes en golfbane for alle nivåer, og du kan både innkvartere deg på en golfresort eller ta en dagsutflukt for å spille en runde.

Reiser til Everglades

Inngangen til Everglades

For de fleste innebærer en reise til Florida en tur innom Everglades National Park, det enorme sumpområdet, som kanskje er mest kjent for alligatorene sine. Inngangen til dette naturlige underverket ligger bare en times kjøretur fra Naples, og her kan du ta en sumpbåt og seile forbi de mange eksotiske dyreartene som lever her.

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.