Destinasjon

Det østlige Canada

Storbyferie med franske sensasjoner

Reiser til det østlige Canada

Å reise til Øst-Canada byr på den perfekte kombinasjonen av byliv, historie og natur. I metropolen Toronto venter skyskrapere, pulserende stemning og store sportskamper med Maple Leafs eller Toronto Raptors. Men du kan også glede deg til de mer avslappede, romantiske byene Montreal og Quebec City, som nok er et liten stykke Frankrike utenfor Frankrike. Det er også i øst du kan se Niagara Falls og noen av Canadas vakreste landskap. Øst-Canada har med andre ord alt.

Den største byen
Toronto
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-6 timer
Toronto
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport

Toronto - Canadas største by er som New York bare i mindre skala. Her kan du shop-til-you-drop, spise mat fra hvert hjørne av verden og nyte byens skyline fra toppen av CN Tower. Legg til litt kanadisk kultur i form av poutine og en ishockey-kamp, og du vil snart bli veldig glad i Toronto.

Verdens vidunder, Niagara Falls
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Seilas

Niagara Falls - 2,8 millioner liter vann bruser hvert sekund utover kanten av Niagara Falls. Det høres sprøtt ut, men det ser enda villere ut når du står rett ved siden av. Niagara Falls er et opplagt stopp på en reise til Øst-Canada.

Fyrtårn i Nova Scotia
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Nova Scotia - Landskapet i den kanadiske provinsen er helt urørt og helt fantastisk. Se de rå kystene med små fiskebyer og gamle fyrtårn. Ta på hvalsafari, kajakkpadling eller rafting. Nova Scotia vil fortrylle enhver som er glad i naturen.

Quebec city
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Quebec City - Denne lille perlen av en by var blant de første franske kolonier grunnlagt på 1600-tallet. Gå langs de UNESCO-beskyttede bymurene, og ta kaffepause på en liten fortauskafé for å hvile beina.

New York skyline
Andreas
Andreas Larsen
REISEKONSULENT

“Hvis du vil dra på en større rundreise, anbefaler jeg å kombinere en reise til det østlige Canada med New England-området eller New York i USA. Det er lett å krysse grensen, og mange muligheter venter på den andre siden."

Finn inspirasjon til turen til det østlige Canada

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les og få et inntrykk av hva du kan forvente av en tur til Øst-Canada.