BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til Canada

Fra storbyer i øst til fjell og bjørner i vest

Reiser til Canada

Bli fortrylla av Canadas storslåtte natur

USAs nordlige naboland er like fantastisk som det er gigantisk. På en tur til Canada kan du få naturopplevelser som ikke kan sammenlignes med dem du finner i sør. I tillegg kan du kombinere dem med spennende storbyer som Toronto, Vancouver og Montréal.

Canada er det nest største landet i verden, og det meste av det er dekt av uberørt, vill natur. Og det er nettopp naturen som er hovedattraksjonen på en tur til Canada. Her kan du gå tur i de fortryllende nasjonalparkene Banff og Jasper, bli gjennomvåt av yret fra de vanvittige fossene ved Niagara Falls og seile blant hvalene som svømmer på Stillehavskysten.

Mesteparten av Canadas befolkning er bosatt i storbyene langs grensa til USA – enten langt øst eller langt vest, og de to regionene er som to forskjellige land.

Fakta om Canada
  • Innbyggertall: 36.300.000
  • Valuta: Canadiske dollar
  • Tidsforskjell: -9 timer til -4,5 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nei, opp til 6 måneder
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve i Canada

Reiser til Canada

Øst – storbyer, fransk kultur og Niagara Falls

Det østlige Canada omfatter delstatene Ontario og det fransktalende Québec. I denne regionen er det i hovedsak storbyene som tiltrekker seg millioner av turister hvert år, selv om de tre fossene som utgjør Niagara Falls også er på listen over det man skal se når man tar turen til Canada.

I Ontario kan du besøke landets største og mest pulserende storby – Toronto. Den har en rekordstor etnisk mangfoldighet, noe som har ført til flerfoldige fargerike kvarterer, og opplevelser for hele familien og det inkarnerte storbymennesket. På grensa til Québec finner du hovedstaden Ottawa, som huser parlamentet, museer i verdensklasse og verdens lengste skøytebane.

Du kan få et unikt innblikk i Canadas historie i byene Montréal og Québec City i Québec, som var noen av de første franske bosettelsene i Nord-Amerika og fortsatt er utprega europeiske.

Les mer om det østlige Canada

Reiser til Canada

Vest – Vancouver og vill natur i the Rockies

Det vestlige Canada dekker over delstatene British Columbia og Alberta. Det er hit man reiser hvis man er ute etter de store naturopplevelsene som Canada er kjent for. Det er nemlig her de majestetiske Rocky Mountains og North Shore-fjellene reiser seg i det flotte landskapet, omgitt av innsjøer, isbreer, elver, bjørner, elger, reinsdyr og millioner av bartrær.

De unike naturopplevelsene venter deg spesielt i de to berømte nasjonalparkene Banff og Jasper som ligger i «the Rockies», på Stillehavskysten og i Whistler.

På vestkysten finner du også den spennende storbyen Vancouver, hvor det helt klart er verdt å bruke noen dager på turen din til det vestlige Canada. Her kan du kombinere naturopplevelsene med spennende bystrøk, en mangfoldig befolkning, noe av den beste maten i Nord-Amerika, shopping og natteliv.

Les mer om det vestlige Canada

Været i Canada

Toronto

Vancouver

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.