BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til Seward

Dramatiske isbreer og fredfylte fjorder

Reiser til Seward

Seil rundt blant hvaler, seler og lundefugl

Den lille kystbyen Seward ligger på den østlige siden av Kenai-halvøya, og er utgangspunktet ditt når du skal oppleve fortryllende Kenai Fjords National Parks – en populær attraksjon blant alle naturelskere. Her venter dramatiske landskaper med enorme isbreer, speilblankt vann og et rikt dyreliv både over og under overflaten.

På turen din til Seward burde du absolutt oppleve naturen fra vannet, hvor du blant annet vil kunne se hvaler og sjøløver. Det gjør du best på et av cruisene som starter i Seward og går inn i fjordene i området. Hvis du heller vil gå fjelltur, kan du få en flott opplevelse på den landfaste delen av Kenai Fjords National Park hvor det går stier langs isbreene i området.

Fakta om Seward
  • Innbyggertall: 2.800
  • Tidsforskjell: -10 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Vår, sommer og høst
  • Visum: Nei, opp til 90 dager
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve i Seward

Reiser til Seward, Kenai Fjords National Park

Fjorder og isbreer

Når man reiser til Seward er det for å oppleve Kenai Fjords National Park. Nasjonalparken omgir den lille byen, og er mest kjent for de mange isbreene som gir deg en følelse av å være tilbake i istiden. Nesten 40 isbreer bølger ned fra det store islandskapet Harding Icefield i nasjonalparken, og smeltevannet fra disse danner de flotte fjordene som ligger rundt Kenai-halvøya.

På turen din til Seward kan du få se ekstreme naturfenomener på nært hold. Den mest kjente isbreen er Exit Glacier, som ligger litt nord for Seward. Om sommeren er det lett tilgang til isbreen, hvor du kan gå turer langs de korte stiene rundt isbreen. For de mer seriøse turgåerne kan ruten Harding Icefield Trail anbefales. Her kan du ta en dagstur over tregrensa, og få en uforglemmelig utsikt over de enorme mengdene is som strekker seg så langt øyet kan se.

På cruise i et rikt dyreliv

Fjordene i nasjonalparken er en like stor attraksjon som isbreene, og du må virkelig ikke frata deg selv en mulighet for å seile ut og oppleve naturen fra vannet. På et cruise kan du både se de fantastiske omgivelsene – og høre dem når isstykker brekker av isbreene og faller ned i vannet – og det rike dyrelivet som lever her.

Knølhvaler, gråhvaler og vågehvaler svømmer i de næringsrike fjordene, seler og sjøløver ligger og soler seg på svabergene ned til vannet, mens havotere plasker rundt og leker under dem. Og som en bonus kan du også være heldig å se lundefugler med det store, fargerike nebbet sitt. Det er helt fantastisk å kunne komme i nærkontakt med så mange ville dyr i deres naturlige habitat, og det er bare å finne fram kameraet.

Været i Alaska

Fairbanks

Anchorage

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.