BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til Homer

Fiskeriby med forrykende utsikt

Reiser til Homer

Få store naturopplevelser i et lite bysamfunn

Hvis du kjører sørover fra Anchorage, og fortsetter så langt du kan, ender du i Homer. En liten by med kun rundt 5 000 innbyggere, men med et vanvittig rikt dyreliv i og omkring Kachemak Bay og et blomstrende byliv om sommeren.  

Byen er mest kjent for å være verdens kveitefiskehovedstad, og i løpet av besøket ditt i Homer har du muligheten til å bli med de lokale på havet. Selv om du kanskje aldri har stått med en fiskestang i hendene før, er det en morsom og autentisk opplevelse. Du kan også bli med på hvalsafari, flotte fjell- og kajakkturer eller en «flightseeing»-tur hvor du kan se isbreer, fosser og bjørner fra luften.

Fakta om Homer
  • Innbyggertall: 5.600
  • Tidsforskjell: -10 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Vår, sommer og høst
  • Visum: Nei, opp til 90 dager
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve i Homer

Kveiter, hvaler og havotere

Homer ligger i enden av motorveien på den vakre Kenai-halvøya og er omgitt av vannet i Kachemak-bukta. Her svømmer enorme mengder kveiter, noe som har gitt byen kallenavnet «the Halibut Fishing Capital of the World». De lokale lever i høy grad av fiskeri, og lystfiskere fra nær og fjern strømmer hit for å fange de store flyndrefiskene. Du kan selv prøve å fiske storfangsten på organiserte turer.

Liker du ikke å fiske, kan du utforske den vakre bukta på mange andre måter. Det lever nemlig spekkhuggere, hvaler og havotere i det iskalde vannet, og disse kan du være heldig å se på en hvalsafari eller kajakktur. Hvis du vil ha en helt ekstraordinær opplevelse, kan du bli med på en «flightseeing»-tur, der dere flyr over området og får se isbreer, fosser, fjell og kanskje også bjørner fra en helt ny vinkel.

Reiser til Homer

Homer Spit – en tange av liv

Under oppholdet ditt i Homer vil du mest sannsynlig tilbringe en stor del av tiden på Homer Spit. Det er en smal tange på ca. sju kilometer som går ut i Kachemak Bay. Om sommeren er den full av liv, da mange reiser hit for å fiske og slå opp telt, og det er utrolig flott å gå turer og slappe av på stranden. Her serverer de små restaurantene helt friskfanga fisk som du kan nyte sammen med utsikten over bukta – hvor du også kan være heldig å se en hval eller en ørn.

Er du mer eventyrlysten kan du ta en vanntaxi over til den andre siden av bukta hvor du finner den 1 400 kvadratkilometer store nasjonalparken Kachemak Bay State Wilderness Park. Her kan du padle kajakk i fredfylte laguner eller gå på fjelltur i kupert skog med fantastiske utsikter.

Været i Alaska

Fairbanks

Anchorage

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.