BESTILL TILBUD
21 95 01 49

VÅRE REISEMÅL

VÅRE REISEMÅL

Hvor vil du gjerne reise?

Se våre destinasjoner i USA, Canada, Karibia og Mexico og finn inspirasjon til din neste ferie. Vi har ingen faste pakkereiser – vi skreddersyr hver enkelt reise slik at den passer til dine ønsker og behov.

Reiser til California
California

California er staten som har alt. I Los Angeles kan du oppleve filmbyen Hollywood, i San Francisco kan du ta en tur med de gamle trikkene, og mellom de to byene kan du kjøre langs Stillehavskysten på den vakre Highway 1. I San Diego er det kjente fornøyelsesparker og i Yosemite er det vill natur.

Reiser til Florida
Florida

Hvis du vil ha sol og varme på reisen din til USA, er Florida svaret. ”The Sunshine State” har hvite sandstrender og strålender vær, som har gitt staten sitt kallenavn. I tillegg byr Florida på enorme fornøyelsesparker i Orlando, ville naturopplevelser i Everglades og spennende sightseeing i Miami. Florida er for hele familien.

Reiser til Hawaii
Hawaii

Den lille øygruppen midt i Stillehavet er USA’s helt eget paradis. Her får du en eksklusiv badeferie med mulighet for unike naturopplevelser. Hawaii byr på alt fra flotte strandresorter til den livlige storbyen Honolulu. Fra snorkling ved koralrev til vandring på de høyeste vulkaner.

Reis til USA og vestkysten
Vestkysten av USA

USA’s vestkyst er opplagt til å kjøre på store opplevelsesferier. Har du ikke vært i de berømte byene Los Angeles, San Francisco og Las Vegas skal de ses med egne øyne. Ellers kan du kjøre mot nord i det uoppdagede Pacific Northwest, hvor natur, god mat og sjarmerende storbyer er i fokus.

Reiser til østkysten i USA
Østkysten av USA

På den amerikanske østkysten er det hovedsaklig storbyene New York, Washington DC, Boston og Philadelphia som trekker. Her kan du dykke ned i landets historie, da det var her USA ble født. I New England kan du ta en idyllisk bilferie gjennom fargerike skoger og sjarmerende kystbyer.

Reis til USAs sørstatene
Sørstatene i USA

I sørstatene kan du dra på autentiske reiser gjennom prærie og sumplandskap. Her venter alt fra cowboys og ranches i Texas til kreolsk kultur og voodoo i New Orleans. I Memphis og Nashville kan du høre autentisk livemusikk, og i Charleston og Savannah kan du oppleve det gamle syden.

Reiser til midtvesten i USA
Midtvesten i USA

Den mest berømte reisen i Midtvesten er en roadtrip på Route 66, hvor du kjører langs den gamle landeveien og besøker moteller og dinere i 50-tallsstil. Men Midtvesten byr også på moderne skyskrapere i Chicago, aktiv ferie i Rocky Mountains og naturvidundere i Yellowstone.

Alaska

Alaska er drømmedestinasjonen for naturelskere som ikke er redde for å komme langt ut i villmarken. Her er naturen enorm, uberørt og helt fortryllende. Du kan vandre i Denali National Parks høye fjell, seile på speilblanke fjorder, se isbreer og nordlys og møte bjørn, reinsdyr og elg.

Reiser til Canada
Canada

I Canada kan du få uforglemmelige opplevelser i både natur og by. Mest kjent er de fantastiske fjellene, turkise sjøene, djupe skogene og brunbjørnene, som du finner i Banff og Jasper. Men Vancouver i vest og Toronto i øst byr også på moderne storbyopplevelser med shopping, gastronomi og kultur i en klasse for seg.

Mexico

Sør for USA ligger det store, fargerike Mexico. Her er det spesielt det flotte klimaet, de eksotiske badestrendene og den herlige mexicanske maten som tiltrekker. Men i tillegg til å romme den perfekte badeferien gjemmer Mexico også på de imponerende mayaruinene og et av verdens sju underverker, Chichen Itza.

Reis til Karibia
Karibia

I Karibia ligger den ene bounty-øya etter den andre og venter på å bli utforska. Her kan du reise på cruise mellom flere steder eller nyte det samme landet i flere uker. På Cuba kan du oppleve kulørte Havanna, på Bahamas kan du svømme med griser og på Jomfruøyene kan du se avtrykkene fra de tidligere kolonimaktene.

Nasjonalparker

Mange av de største opplevelsene i USA kan du få i nasjonalparkene. Du kan for eksempel se sola gå ned over de rødlige klippene i Grand Canyon eller termisk vann skyte i været i Yellowstone. Du kan gå fjellturer i Yosemite i California, Banff i Canada og Denali i Alaska. Og du kan møte alligatorer i sumpen i Everglades.

Bestill et uforpliktende tilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

 Sådan bestiller du en rejse hos os
KONTAKT OSS
Du får personlig reiseveiledning
Din reise blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egen reisekonsulent. Sammen gjennomgår dere dine ønsker for reisen og får avklart alle spørgsmål, slik at reisen bliver skreddersydd til deg.

Når reisen er slik dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljer er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!!

USATours hjelper deg før under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.