Reiseinfo

Sikkert hotellopphold

Trygghet og renslighet på hoteller

Sikkert hotellopphold med USA Tours

Når du booker en reise med USA Tours, sørger vi for å utvelge noen hoteller som tar ansvar ift. å forhindre smittespredning av COVID-19. Hos leverandørene våre har vi mulighet for å filtrere søkningen så vi finner de hotellene som vi vet lever opp til hotellindustriens krav til rengjøring. Disse har mulighet for å få et sertifikat som heter Safe2Stay, som du kan lese mer om her.

Vi prioriterer naturligvis hoteller som har dette sertifikatet. Med mindre de ikke er tilgjengelig, eller hvis du selv ønsker et annet hotell, vil vi automatisk foreslå et Safe2Stay-hotell til deg. Heldigvis er det mange av de største hotellkjeder som vi normalt bruker, som er med på denne ordningen og oppfyller kravet til sertifikatet. 

Nedenfor kan du se noen av de hotellkjedene som blir mest benyttet, som også er blitt sertifisert. På hver av hotellkjedenes side kan du lese helt konkret hva hotellene gjør for din trygghet på reisen.

Mer om sikkerhet på reisen

Din sikkerhet er vår førsteprioritet. Derfor har vi samlet all relevant informasjon om sikkerhet på reisen på disse sidene, hvor du kan lese mer. Du er også alltid velkommen til å ringe dersom du har ytterligere spørsmål.