Reiseforslag

Fargerik ferie i Cuba med Havana

ANTALL DAGER
14 dager
PRIS PER PERSON
Fra 20 595 NOK
(?)
OMRÅDER
Cuba
IDEELT REISETIDSPUNKT
Hele året

Opplev Cuba på en unik badeferie

Cuba er den perfekte destinasjonen for dere som vil på en ekstraordinær badeferie til Karibia, men som også har lyst til å oppleve en helt spesiell kultur som ikke har oppstått for turistenes skyld. Her har vi satt sammen fem dager i Havanna og ni dager i ferieparadiset Varadero. På den måten kan dere oppleve kolonial arkitektur, vennlige lokale, gamle amerikanske biler og god stemning i hovedstaden, samtidig med at dere får ren avslapning på en av Karibias vakreste strender.

Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport
RING OSS PÅ

Foreslått reiseplan

Her er et eksempel på en reiseplan som reisekonsulentene våre har satt sammen basert på deres individuelle erfaringer og personlige favorittopplevelser. Dette er bare forslag. Ønsker du å endre ruten, lengden på turen(e) eller noe helt tredje, kan vi enkelt gjøre det. 

1
Kulturelle dager med sightseeing og salsa
150 km/2 timer
2
Ni dager med ubekymret luksus
Hjemreise/Norge

Mer inspirasjon til reisen din

Vil du vite mer om å reise til Cuba? Ta en kikk på våre guides og artikler om destinasjonen og finn inspirasjon til opplevelser i nærheten.

Hva sier kundene våre?

Vi kan skryte nok så masse av å være de største USA-ekspertene, men hva mener folkene som har reist med oss? Les hva kundene våre sier om oss.