BESTILL TILBUD
21 95 01 49

OM OSS

USATOURS – REISER TIL USA, CANADA, KARIBIA OG MEXICO

Med USATours får du en reise slik du vil ha den. Hva enn du ønsker, om det skal være en luksusferie til Hawaii, en rundreise i solfylte California eller Florida, en uforglemmelig kjør-selv-ferie på tværs over USA eller en ferie for hele familien, er vi den rette til jobben.

Selv om vi heter USATours, kan vi mye mer enn bare USA. Det amerikanske fastlandet er omgitt av utallige og spennende reisemål som er alle er forskjellige. Uansett hva du velger, er du sikret en ferie i verdensklasse. Opplev solrike Mexico med de mange unike kulturskattene, eller hva med en avslappende badeferie i et karibisk land med kritthvite sandstrender? Nord for USA ligger Canada – et enda større land med helt utrolige naturopplevelser og fascinerende storbyer. Alle reisemål kan naturligvis kombineres med en reise til USA.

USATours.no ble i sin tid stiftet på bakgrunn av en ekte kjærlighet til “Guds eget land” og alle de spennende reisemålene som omringer det amerikanske fastlandet. Alle våre medarbeidere har mange ulike reiser bak seg, og mange har også bodd på noen av de stedene man kan reise til. Vi legger stor vekt på at våre medarbeidere lever og ånder for våre reisemål, som om det var deres andre hjem, og selv vår revisor tar med seg sin familie til USA hvert eneste år.

Du skal la USATours arrangere din reise fordi vi vet mest om våre reisemål. Vi vet hvor man skal bo, og ikke minst hvor man ikke skal bo. I motsetning til noen av våre konkurrenters tilbud, velger vi aldri kjedelige flyplasshoteller eller hoteller langt utenfor sentrum, med mindre det er et ønske. Vi setter sammen din reise etter dine personlige ønsker og budsjett og går aldri på kompromiss med kvaliteten.

MEDARBEIDERE

VÅRE MEDARBEIDERE

Reisekonsulenter
Anders Pedersen

Branch Manager

Anita Knudsen

Reisekonsulent

Julie Vikøren

Reisekonsulent

Liv Mannino

Reisekonsulent

Jan-Erik Ingvaldsen

Reisekonsulent

Tom Holmberg

Reisekonsulent

Natalie Morravej

Reisekonsulent

Sanna Thunström

Reisekonsulent

Adam Karlsson

Reisekonsulent

Maria Grønvold

Reisekonsulent

Sebastian Koch

Reisekonsulent

Setfan Hansen

Reisekonsulent

Administrasjon
Alexander Söderberg

CEO

Herman Nielsen

Booking Manager

Freja Asplund

HR Manager & Customer Service

Peter Paaske

Økonomisjef

Tobias Hansen

Customer Service Manager

Mette Prejler

Booking Assistent

Natascha Hintz

Booking Assistent

Marketing
Jesper Kamp

Marketingsjef

Martin Nielsen

Grafisk Designer

Cecilie Lyngbye

Tekstforfatter

SAMARBEIDSPARTNERE

USATOURS’ SAMARBEIDSPARTNERE

Her kan du se en oversikt over vårt sterke nettverk av leverandører og partnere. Ved hjelp av dette har vi mulighet til å skreddersy alle reiseformer til de beste prisene.

REISEFORSIKRING
BILLEIE
FLYSELSKAPER
HOTELLER
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.