Nasjonalpark

Denali

Kronjuvelen i Alaskas utemmet natur

Reiser til Denali

For mange reisende er Denali nasjonalpark høydepunktet på turen til Alaska. I aller bokstaveligste forstand. Nord-Amerikas høyeste fjell heter Mount Denali (også kjent som Mount McKinley). Et imponerende fjell som du kan bestige eller beskue. I tillegg venter enorme vidder med snødekte fjell, uberørte sletter av ville blomster og susende elver i frodige daler. Og kanskje du er så heldig at du får se en elg, ulv, ørn, rein eller de fascinerende grizzlybjørnene. Denali nasjonalpark er et must på enhver Alaska-tur.

Stat
Alaska
Ideelt reisetidspunkt
Forår, sommer og efterår
Tidsforskjell
-10 timer

Våre reiser til Denali nasjonalpark

Her er våre forslag til de beste turene til Denali nasjonalpark. Les og finn inspirasjon til din egen tur - men husk at vi kan skreddersy turen akkurat slik du ønsker.

Mount Denali i farver
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Mount Denali - Fjellet, som har navngitt nasjonalparken, er nærmest symbolet på Alaska. Med sine 6 168 meter er dette Nord-Amerikas høyeste fjell, og du kan ikke unngå å se den snødekte toppen på turen til Denali nasjonalpark.

Flightseeing i Alaska
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Flightseeing - Hvis du vil ha en ekstraordinær opplevelse på turen til Denali nasjonalpark, må du dra på flightseeing. På et lite fly blir du fløyet rundt til parkens vakreste steder og får en følelse av naturens storhet.

Slik kan vi hjelpe deg

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg