BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Kombinasjonsreiser

Helstøpte ferier med storby, natur og strender

Kombinasjonsreiser

Sett sammen den perfekte kombinasjonen av opplevelser

Hos USATours har vi ingen ferdige pakkereiser eller standardløsninger, og du kan sette sammen turen akkurat som du vil. Kanskje du har lyst til å oppleve mer enn ett land på turen din, eller kanskje du vil ha både storbyopplevelser og badeferie. Det kaller vi kombinasjonsreiser, og vi har samla noen opplagte forslag til inspirasjon.

Ta for eksempel den klassiske rundreisa i California der det er et fullpakka program med massevis å se, og fly videre til Hawaii der du kan slappe helt av. Besøk fantastiske, travle New York i noen dager før turen går til varmere himmelstrøk i Florida. Eller dra på en utvida naturreise, der du får oppleve de vakre landskapene i både USA og Canada.

Sett sammen din egen drømmereise

California og Hawaii

En tur til California med ei uke på Hawaii-øyene i Stillehavet er ei opplagt kombinasjonsreise. På denne turen får du med deg både Californias storbyer, utrolig natur og Hawaiis paradisstrender og eksotiske stemning. Se reiseforslaget vårt til California og Hawaii og kontakt oss for å høre mer om kombinasjonsmulighetene. Hos USATours blir du tilknytta en personlig reisekonsulent allerede ved første henvendelse, som håndterer alle omstendighetene knyttet til reisen din i tett dialog og samarbeide med deg.

Florida og New York

På østkysten av USA er det mange spennende muligheter når du skal sette sammen drømmereisa. En av dem er ei rundreise i Florida kombinert med en tur til byen over alle byer, New York. På denne kombinasjonsreisa får du med deg alle de fantastiske underholdningstilbudene i Florida og de fantastiske badestrendene, før du skal ta pulsen på den enestående storbyen New York City. Se reiseforslaget vårt til Florida og New York her – det kan selvfølgelig tilpasses, slik at det passer til dine ønsker.

USA og Canada

Nord for USA ligger et enda større land – Canada – som absolutt også er verdt et besøk hvis du befinner deg på disse kantene. Det kunne f. eks. være på en tur til Niagara Falls i det østlige Canada i forbindelse med en tur til New England, eller et stopp innom fantastiske Vancouver, som ligger i overkommelig kjøreavstand fra Pacific North West på nordvestkysten av USA. Drømmer du om en tur til Canada, kan du kombinere både den østlige og vestlige delen av landet på kombi-Canada rundreisa vår.

Øyhopping i Karibia

De mange paradisøyene i Karibia ligger i nærheten av hverandre i det asurblå karibiske hav, og derfor er det opplagt å besøke flere av dem på samme tur, hvis du har lyst på ei autentisk, karibisk reise. Det gjør man best på et cruise, f. eks. fra Florida. Hvis du skal til Florida, men ikke har lyst til å dra på cruise, kan det godt la seg gjøre å ta noen dager på f. eks. Bahamas eller Cuba, som ligger en kort båttur eller en enda kortere flytur vekk.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.