BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Familiereiser

Opplevelser til glede for store og små

Familiereiser

Skap uforglemmelige ferieminner med hele familien

USA er full av byer, attraksjoner og aktiviteter som vil imponere og underholde alle i familien. Vi vet hvor dere finner de barnevennlige hotellene, de morsomste temaparkene og nasjonalparkene, der både barn og besteforeldre kan være med. Så inviter familien med på en ferie som dere vil snakke om resten av livet.

Slipp barna og de barnslige sjelene løs i Floridas gigantiske fornøyelsesparker, mens de voksne kan slappe av på stranda eller golfbanen. Dra på bilferie rundt i California der det både er plass til moro i Universal Studios og en deilig kveld ute på en av Los Angeles’ flotte restauranter. Eller ta hele familien med på en storslått badeferie på Hawaii.

Familieferie i USA

Kalifornien

California

Staten California tilbyr et hav av opplevelser for hele familien. Opplev de deilige californiske strendene, kjør til imponerende Grand Canyon, kom helt tett på naturen i Yosemite National Park eller utforsk storbyene San Francisco og Los Angeles.

Les mer om California

Kanada

Florida

Dra på rundreise med familien i den solrike staten Florida! Opplev interessante byer, som Key West eller Fort Lauderdale, og utforsk de spennende attraksjonene eller slapp av på de vakre strendene. Storbyen Orlando byr også på fornøyelsesparkene Disney World og Universal Studios, som er artig opplevelse for hele familien.

Les mer om Florida

Reiser til Hawaii

Hawaii

Hawaii lokker med frodig natur, praktfulle strender og krystallblått vann. Utforsk imponerende vulkaner, svøm med delfiner eller opplev vakre, fargerike korallrev og fisker på snorkling- og dykkerturer sammen med familien.

Les mer om Hawaii

Bobil

Ta familien med på en reise i bobil gjennom USA, og opplev utallige attraksjoner, imponerende nasjonalparker, morsomme forlystelser og pulserende storbyer. USA er fylt med fine campingplasser, og det er en hyggelig måte å oppleve dette mangfoldige landet på.

Les mer om reiser i bobil

Reiser till USA

ALLE DESTINASJONER

USA har utallige destinasjoner for hele familien. Dette gjelder både imponerende naturopplevelser som f. eks. Grand Canyon, sydlig varme og strender i Florida eller action-prega moro i fornøyelsesbyen i Orlando. Dra på oppdagelse i USA med hele familien og skap minner for livet!

Les mer om alle destinasjonene

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.