BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Bilferie

Store opplevelser på USAs berømte highways

Bilferie

Nyt følelsen av frihet på en ferie i eget tempo

Det er mange måter å oppleve USA på, men en bilferie i USA er nok den beste. Uansett om du vil kjøre i leiebil, bobil eller på motorsykkel, kan du se mye mer på den måten og har friheten til å gjøre det i ditt eget tempo. I USATours er vi spesialister på bilferie i USA, så du kan trygt la oss planlegge den neste roadtrip-en din.

Ta ned kalesjen og få vind i håret på Californias sceniske Highway 1, som forbinder San Francisco og Los Angeles på vestkysten. Lei en ekte amerikansk bil og begi deg ut på den legendariske bilturen på Route 66, som er en av landets mest historiske veier. Eller ta turen ned langs østkysten av Florida, der motorveien ender ute på eksotiske Key West. Det er mange muligheter, og vi kan guide deg til den beste bilferie i USA. Hvis du har lyst til å dra på bilferie i Canada, kan vi også vise deg de beste rutene her.

Bilferie i USA

Kalifornien

California

California er som skapt for lange, idylliske bilferier, der man får flust av opplevelser på en og samme reise. Las Vegas, Los Angeles, San Francisco, San Diego, Grand Canyon, Yosemite, Death Valley, SeaWorld og Disneyland er bare noen av statens mange spennende severdigheter.

Les mer om California

Florida

Florida

I Florida trenger man aldri kjøre langt mellom attraksjonene, og derfor er dette en ideell destinasjon for en bilferie i USA for hele familien. Opplev f. eks. Miami, Orlando, Key West, Naples, Fort Lauderdale, Everglades, Disney World, Universal Studios og SeaWorld.

Les mer om Florida

New England

New England

New England er et utrolig vakkert område i det nordøstlige USA, som avspeiler USAs spede historie som opprinnelig engelsk koloni. På en bilferie hit kan du f. eks. oppleve New Yorks sydende liv, ølsmaking i Boston, de brusende Niagara Falls og det primitive Amish Country.

Les mer om New England

Sørstatene

Sørstatene

På en bilferie i de amerikanske sørstatene vil dere for alvor kunne ta og føle på det ekte, karakteristiske USA. Her er det massevis å velge mellom, og man kan f. eks. oppleve stemninga i byer og stater som New Orleans, Memphis, Texas, Mississippi og Georgia.

Les mer om Sørstatene

Sentrale USA

Route 66

Den legendariske veien Route 66 byr på den ultimate bilferie i USA. Veien starter i Chicago og ender i Los Angeles. På strekninga kjører man f. eks. forbi Kansas City, Missouri, New Mexico, Oklahoma og Texas før man avslutter reisa i «drømmenes by», Los Angeles.

Les mer om Route 66

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.