BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Bade- og strandferie

Tilbakelente dager med føttene i sanden

Bade- og strandferie

Dra på en badeferie litt utenom det vanlige

USA, Karibia og Mexico byr på utallige destinasjoner, som alle inneholder ingrediensene til den perfekte badeferien: flere kilometer lange palmekledde, hvite sandstrender ut til forfriskende, klart vann. For ikke å snakke om det fantastiske været, som man ikke er sikret i andre deler av verden.

Men det stopper ikke her. For med destinasjonene våre får du mer enn bare ei strand. For eksempel får du livlige byer og fornøyelsesparker i Florida, tollfri shopping og kolonihistorie på Jomfruøyene og vill natur og mayaruiner i Mexico. USATours vet hvor de beste strendene og hotellene ligger, og hjelper deg med å finne et sted som gir deg alt du drømmer om.

Badeferie i USA, Mexico og Karibia

Reiser til Florida

Florida

«The Sunshine State», Florida, er et ynda reisemål, og med god grunn! De utallige vakre strendene og det varme klimaet gjør Florida ideell til en badeferie. Besøk blant andre den sjarmerende øy-byen Key West, der dere kan dra ut og fiske, leie en speedbåt eller svømme med delfiner.

Les mer om Florida

Hawaii

Vulkanøyene setter standarden for den perfekte badeferien. Hawaii har alt! Hvite sandstrender, palmer og turkisblått vann omkransa av vakker, frodig natur. Under vannet finner dere flotte korallrev og fargerike fisker. Storbyen Honolulu gir dere mulighet til å dra på shopping, og har også mange spennende kulturelle severdigheter.

Les mer om Hawaii

Karibia

De karibiske øyene er et ferieparadis, og byr på ren avslapning på de hvite sandstrendene og i det asurblå vannet. Dra på badeferie til Bahamas, Den dominikanske republikk, Jamaica eller Jomfruøyene og merk den sjarmerende karibiske stemninga og varmen.

Les mer om Karibia

Mexico

Fascinerende Mexico har fantastiske strender, hvor du kan nyte det varme klimaet og bade dagen lang. Men du kan også oppleve de gamle mayaruinene, dra på spennende kultur- og naturopplevelser eller smake på herlig mexicansk mat. Besøk Cancún, Tulum eller Playa del Carmen.

Les mer om Mexico

Alle destinasjonene

Det tropiske klimaet i det sørlige USA, Karibia og Mexico skaper de perfekte forutsetningene for en deilig badeferie. Destinasjonene byr også på vakre strender, frodig natur og utallige attraksjoner. Kombiner turen din med andre destinasjoner, og opplev allsidigheten i dette fantastiske landet.

Les mer om alle destinasjonene

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.