BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Aktiv ferie

På eventyr i fjell, kløfter, skoger og elver

Aktiv ferie

Kom tettere på naturen på en aktiv ferie

USA og Canada er velsigna med noen av verdens vakreste landskaper og unike naturfenomener, som enhver naturelsker fortjener å oppleve. Fra øde ørken til tett bevokst sump. Fra ruvende Rocky Mountains til det laveste punktet i Death Valley.

USATours er spesialister i å sette sammen aktive ferier som passer alle. Uansett om du vil gå fjellturer i de flotte fjellene i Yosemite National Park, rafte på Colorado-elva i Grand Canyon eller stå på ski i puddersnøen i Whistler, kan vi arrangere det for deg.

Aktiv ferie i USA og Canada

Kalifornien

California

I California kan du bli med på et hav av spennende aktiviteter i alt fra fjellterreng til frodig natur. Kjør til Arizona og dra på fottur i spektakulære Grand Canyon, opplev fart og spenning på terrengsykkel i Bryce Canyon eller rafting på den brusende Colorado-elva. Opplev også idyllisk natur i Yosemite National Park, som har forskjellige utendørsaktiviteter.

Les mer om California

Kanada

Canada

Canada lokker med ruvende fjell og vakre, idylliske naturområder som bare må oppleves! Gå på tur i de vakre nasjonalparkene, som Banff og Jasper ved Rocky Mountains, dra på hvalsafari ved Vancouver eller kanoturer på de canadiske elvene. Opplev også Niagara Falls i nærheten av Toronto og kom helt tett på de enorme fossene.

Les mer om Canada

Alaska

Alaska

Barske og ville Alaska gjemmer på uforglemmelig natur og gir en muligheten til å komme langt vekk fra den travle hverdagen. Begi deg ut på fjell- eller sykkelturer i naturen, for eksempel i Denali National Park, og kjenn på friheten og roen i de idylliske omgivelsene.

Les mer om Alaska

Reiser till USA

ALLE DESTINASJONER

Det mangfoldige landet USA har flust av alternativer for en aktiv ferie. Det sørlige USA, Karibia og Mexico byr blant annet på dykking og snokling blant fargerike fisker, mens Canada og Alaska gir dere muligheter til å gå turer i den barske naturen.

Les mer om alle destinasjonene

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.